így még soha nem próbáltam,de nagyon csábító ,megcsinálom
80 dkg Krumpli
4 db tojás
20 dkg lecsókolbász
1 közepes fej vöröshagyma
1 csapott evőkanál zsír
1 mokkáskanál őrölt piros paprika
2 dl tejföl
Egy közepes fej vöröshagymát kevés zsíron megpárolom ráteszek egy mokkáskanál őrölt piros paprikát felengedem kevés vízzel és beleteszem a felszeletelt lecsókolbászt.
Forrás után pár percig főzöm.
A krumplit felszeletelem vékonyra enyhén sózom.
Nyersen teszem a teflon lábasba vagy tepsibe, erre kerül a felszeletelt tojás és a hagymás alaplében egy picit főzött lecsókolbász majd újra a nyers krumpli.
A levét ráöntöm és tejföllel meglocsolom a tetejét.
Alufóliával lefedem sütőben 6-6 fokozaton sütöm, mikor krumpli puha pirosra pirítom a tetejét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.