Hozzávalók: 1,50 dkg krumpli, 40 dkg kolbász, 8 db tojás, 8 dkg vaj, ( vagy ráma,) só ízlés szerint, 330 g tejföl, 8 - 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A krumplit megmosom, és a héjába megfőzöm, majd meg tisztítom és karikára vágom. A tojást megfőzöm és meg tisztítom. Egy jénaiba a vaj felét bele vagdalom, és a krumpli felét ráteszem, sózom, ( óvatosan, mert a kolbász is sós) erre jön a kolbász fele, és a tojás fele, majd a tejföl fele. A következő sort ugyan így csinálom, és a maradék vajat rá vagdalom. Tejföl a tetejére előmelegített sütőbe 30 percre majd kiveszem, megszórom sajttal hogy szép pirosra piruljon meg
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.