Ez isteni finom, biztosan ki fogom próbálni, koszi a receptet!
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A kelkáposztát megmosom, leveleire szedem és enyhén sós lobogó vízben pár percig előfözöm, leszűröm és félreteszem. A kölest felteszem egy lábosban 3xannyi vízzel és pici sóval főzni, kevergetve sűrű kását főzök belőle pár perc alatt és félreteszem. A hagymát apró kockára vágva kevés oliván megpirítom és hozzáadom a húst, fűszerezem ízlés szerint és pár percig pirítom. Egy tűzálló edén yalját olivával kikenem, egy vastag réteg kelkáposzta, egy réteg hús, egy réteg köles, tetejére kelkáposzta, majd a tejföl szépen elkenve. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 30 perc alatt készre sütöm.
Egy éve nem ettem rizst, a köles sem megengedett paleoban, de kipróbáltam, nagyon finom, nem tömény, egészséges. Lehet a hússal összekeverten a kölest belehelyezni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.