Jól néz ki!
1 nagyobb fej kelkáposzta
50 dkg darálthús / sertés vagy pulyka /
20 dkg rizs
1 nagy doboz tejföl
2 fej vöröshagyma
só
őrölt fekete bors
pirospaprika
ételízesítő
étolaj
Előkészítés: A káposztát négybe vágjuk. A torzsát kivesszük, sós, vegetás vízben 10-15 percig főzzük. A rizst a szokott módon megpároljuk. A vöröshagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: Az olajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg a saját levét elfövi. Megszórjuk a paprikával és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Egy tepsi aljára tesszük a káposzta felét, ráterítjük a párolt rizst, majd erre a húst. Befedjük a maradék káposztával és meglocsoljuk a tejföllel. Sütőben 180 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.