Nagyon szeretem!
1 fej karfiol,
50 dkg darált hús (Nálam pulyka)1
fej hagyma,
1 kis főzőtasakos rizs,
olaj,
tejföl,
só
bors
fokhagyma
kömény
http://www.toldifuszer.hu füszerkeverék.
A karfiolt rózsáira szedem sós vízben kicsit előfőzöm.
A hagymát összevágom olajon megpárolom ráteszem a húst, megfüszerezem, fehéredésig sütöm.
A karfiolt leszűröm és olajjal vagy vajjal kikent jénaiba teszek agy sort, megfűszerezem kissé.
Közben a rizst megfőzöm és összekeverem a kész hússal.
Ezt a keveréket ráteszem a karfiolra majd betakarom egy újabb sor karfiollal.
Tetejére tejfölt teszek és szépen megsütöm amíg kissé pirul a teteje.
A húsz füszerezhetjük fokhagyméval és köménnyel.
A jénait csak hideg sütőbe tedd!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.