- 2 fej karfiol
- fél kg csirkemell
- fél bögre rizs
- 3 nagy pohár tejföl.
A karfiolokat rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük. A csirkemellet apró kockákra vágjuk, és pörköltöt készítünk belőle. A rizst sós vízben megfőzzük.
A jénai aljára helyezünk egy sor karfiolt, a megfőtt rizzsel beborítjuk, majd a pörköltöt is eloszlatjuk rajta. Ezt a réteget befedjük a tejföl felével, majd a maradék karfiollal beborítjuk. A megmaradt tejfölt rásimítjuk, és egy kis pörökölt szafttal meglocsoljuk a tetejét.
Készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.