Hozzávalok: 1 kg. savsnyú káposzta, fél kg. darált sertés hús. 1 db. hagyma, pici őrölt paprika, 20 dkg. rízs, olaj, 3 dl. tejfől.
A hagymát felkockázzuk, üvegesre sütjük, beletesszük az őrölt paprikát, majd a darált húst, és annyi vizet hogy ellepje. Puhára sütjük.
A rizst kevés olajon megpároljuk, teszünk rá sót, és kétszer annyi vizet mint a rizs, Fedő alatt puhára sütjük.A tejfölt egy kevés olajon felolvasztjuk folyósra.
Összeállitás:Egy közepes tepsit kiolajozunk, és a káposzta felét a tepsi aljára tesszük. Rákanalazzuk a rizst, rátesszük a darált húsos pörköltöt, meglocsoljuk tejfölle. A káposzta másik fele következik, majd ismét tejfől. Sütőben szép pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.