Rakott káposzta savanyú káposztával ez készült ma.
Ha nagyon savanyú a káposzta akkor ki kell hideg vízzel öblíteni és jó kinyomni belőle a vizet!
Rakott káposzta
1,50 kg savanyú káposzta
450g nagy tejföl
1 kg darált hús
25 dkg rizs,
A káposztát 1 dl olajjal megpárolom, a rizst sós vízbe félpuhára főzöm majd leszűröm róla a vizet.A darált húst oda teszem úgy mint a pörköltöt főni.Ha készen van a hús a rizst bele keverem. Egy jénaiba a káposzta felét bele teszem, majd az egész összekevert húst egyenletesen ráteszem .A tejföl felét rá kenem és a maradék káposztával befedem, majd a tejfölt,és mehet az előmelegített sütőbe olyan fél óráig.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.