80 dkg afrikai harcsa ( konyhakész )
60 dkg burgonya
5 dkg vaj
1 fej hagyma
2 dl tejföl
2 db zöldpaprika
halfűszer, só ízlés szerint
fejes saláta a tálaláshoz
A halat kockára daraboljuk és sós vízben megfőzzük kb 10 perc alatt.
A burgonyát héjában megfőzzük kb. 15 perc alatt.
A sajtot, hagymát apró vágjuk ( reszeljük ).
A megfőtt burgonyát összetörjük, majd összekeverjük a sajttal, hagymával.
Vajjal egy tűzálló formát kikenünk és ebbe tesszük a burgonyás keverék felét, majd paprikát szeletelünk rá.
Megöntözzük tejföllel, és rátesszük a megfőtt halat, majd a burgonyás keverék másik felét.
Megszórjuk sajttal tejföllel, tetejére teszünk vajdarabokat, és 200 c fokon 20 perc alatt megsütjük.
Fejes salátával tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.