Hozzávalók: 4 tojás, kb. 20 dkg. búzadara/ ez tojás függő/ amennyit felvesz a tojás, 25 dkg cukorborsó, 1-sága, és 1 fehérrépa, 1 csokor petrezselyem, 5 dkg. reszelt sajt, kb. 3 dkg. margarin, csipetnyi szódabikarbóna, és pici só.
Elkészítés: A tojásokból a sóval, a darával, és a szódabikarbónával, és az aprított petrezselyemmel galuskát készítünk. Ne legyen kemény.Forró vízbe szaggatjuk a galuskákat,én két részletbe főztem ki. Közben a cukorborsót, az elaprított répát, és zöldséget a margarinon puhára pároljuk.Margarinnal kikent tűzálló tálba fele galuskát belerakjuk. Rátesszük a zöldségeket, majd a galuska másik felét. Érelízesítóvel fűszerezett tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajttal megszórjuk, és sütőben hirtelen megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.