6-7 szem kisebb burgonya
4 tojás
3 sz füstölt főtt tarja
10-15 dkg sajt
1 tejföl
só, pici mustár, pici bors, pici delikát.
A burgonyát héjában megfőzöm, 3 tojást keményre főzök.
A kihült burgonyát megpucolom, karikára vágom.
A tojást megpucolom kettévágom, kiszedem a sárgáját, összetöröm egy pici burgonyával, ízesítem sóval mustárral borssal egy teás kanálnyi tejföllel.
Ezt a masszát vissza töltöm a tojás fehérjébe.
Egy jénait kikenek vajjal megszórom egy pici zsemle morzsával.
Rárakok egy sor burgonyát megszórom pici delikáttal újra burgonya ezt megkenem a tejfölbe elkavart tojással.
Ráfektetem a tarja szeleteket egymásmellé.
Minden szelet húsra 2 féltojást rakok, a maradék tejfölbe pici reszelt sajtot teszek ezt rákenem a tetejére, majd megszórom a többi sajttal.
Elő melegített sütőben 40 percig sütöm, pirítom a tetejét.
Őszibarack befőttet adok mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.