1,5 kg burgonya
8 db tojás
1 szál főző kolbász
20 dkg szárazkolbász
30 dkg sonka, és császár végek
6 szelet füstölt szalonna
1 nagy és egy kicsi doboz tejföl
só
Hajában megfőztem a burgonyát, majd meghámoztam, összemetéltem. Tojásokat keményre főztem, majd szeleteltem. A hozzávalókat is félig elősütöttem, főzőkolbász, száraz kolbász, füstölt szalonna, és a piacon szoktam venni "rántotta alap"-nak adják, sonka végek összemetélve. Tepsi aljába egy sor burgonyát raktam, rá tojás karikák, sóztam, erre jöttek a sültek vegyesen, majd megint burgonya, tojás, só, sültek, burgonya, és az összes maradék a tetejére. Ezt jól nyakon öntöttem tejföllel, majd a félig elősütött szalonnákat a tetejére raktam, és kb. egy órát sütöttem!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.