50dkg sertés hús
1cs.makaróni tészta
10dkg szalonna
majoranna
só,bors
olaj
tartármártás
20dkg sajt
10dkg zöldborsó
Rakott Brassói.
Hozzávalók: egy nagy adag brassói apró pecsenye, egy csomag makaróni tészta, tartármártás, reszeltsajt.
A Brassóit a szokott módon elkészítjük. De nem sült burgonyával tálaljuk. Egy csomag makarónit kifőzünk. A tepsi aljába tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a makaróni másik felével, és tartármártással jól megkenjük. Jó sokat szoktam rátenni, így elég szaftos lesz.
Ennek a tetejére sajtot reszelek és beteszem a sütőbe. Pirulásig sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.