Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Raguleves savanyú káposztával

felvitel dátuma: 2012-01-02 18:38:10       mai nézettség: 1       nézettség: 1068
részletes recept
Raguleves savanyú káposztával
Hozzávalók 4 személyre:

2 vöröshagyma

4 gerezd fokhagyma

50dkg csirke belsőség ( csirkezuza+szív+máj )

30 dkg savanyú káposzta

3 babérlevél

2 közepes burgonya

1-2 drb sárgarépa

2 dl tejföl

, bors

pirospaprika

ételízesítő

olaj

Előkészületi idő: 45 perc


Főzési idő: 90 perc
Elkészítés:

A hagymát olajon megfonnyasztjuk,hozzáadjuk az áttört fokhagymát és a csíkokra vágott csirke belsőségeket.

Borssal,pirospaprikával,ételízesítővel fűszerezzük.

Öntsünk alá kevés vizet és  főzzük majdnem teljesen puhára.

Tegyük az apróra vágott savanyú káposztát, a babérlevelet és főzzük 15 percig,majd adjuk hozzá a kockára vágott burgonyát és az apróra vágott sárgarépát.

Amikor puhára főtt minden a levesben,akkor tejfölös habarással forraljuk össze a levest.

Szakács: Zsóka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*