2 vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
50dkg csirke belsőség ( csirkezuza+szív+máj )
30 dkg savanyú káposzta
3 babérlevél
2 közepes burgonya
1-2 drb sárgarépa
2 dl tejföl
só, bors
pirospaprika
ételízesítő
olaj
A hagymát olajon megfonnyasztjuk,hozzáadjuk az áttört fokhagymát és a csíkokra vágott csirke belsőségeket.
Borssal,pirospaprikával,ételízesítővel fűszerezzük.
Öntsünk alá kevés vizet és főzzük majdnem teljesen puhára.
Tegyük rá az apróra vágott savanyú káposztát, a babérlevelet és főzzük 15 percig,majd adjuk hozzá a kockára vágott burgonyát és az apróra vágott sárgarépát.
Amikor puhára főtt minden a levesben,akkor tejfölös habarással forraljuk össze a levest.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.