Hozzávalók: 40 dkg sertéscomb, 3 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 20 dkg gomba, 25 dkg zöldborsó, 3 db kelbimbó, 3 db karfiol, só, bors, ételízesítő,ízlés szerint,1,5 l víz
Elkészítése:.
A húst kockára vágom , zöldségeket karikára, majd odateszem főni, lehabozom, és sózom,
Amikor már félig megfőtt a hús, beleteszem a gombát, borsó, kelbimbót, és a karfiolt.
Ízesítem borssal, ételízesítővel és készre főzöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.