50 dkg liszt, 18 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 2 tojás, 2ek. tejföl, 1 kk. sütőpor, 1 citrom reszelt héja, 1 kk. őrölt fahéj, 1 vaníliás cukor
A lisztet, porcukrot, sütőport összekeverjük, elmorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk a tejfölt, tojást, reszelt citromhéjat, fahéjat, és gyenge tésztát készítünk. Kétfelé osztjuk, egyik felét a sütő aljára nyomkodjuk, megkenjük savanyú lekvárral, -ribizli, vagy málna- másik feléből berácsozzuk. 200 fokon 25-30 percig sütjük. A tepsi 22x30 cm, és nem kell sem zsírozni, lisztezni,. és papír sem kell alá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.