Tészta:
30 dkg liszt,
20 dkg margarin,
10 dkg porcukor,
1 cs vaniliás cukor,
1 sütőpor,
csipet só,
tejföllel összeállítani.T
öltelék:
50 dkg megy,,,,
5-10 dkg cukor,
10 dkg főzéssel készíthető puding,
1 kávéskanál fahéj,
2 dl víz
dió
A tésza hozzávalóivai összegyúrjuk kinyújtjuk majd egy 30x39 cm -s tepsibe tesszük 1/3 részt félre teszünk a rácsoknak!.
A töltelékhez feltesszük a megyet főni a cukorral fahéjjal, a 2 dl vízből egy kevéssel majd a maradékkal kikeverjük a pudungport és a megyhez öntjül és sűrűre főzzük és kihűtjük, majd a tésztára öntjük!
Ha van megylevünk azzal is elkészíthetjük víz helyett!
Szórunk rá darált diót majd berácsozzuk!
A rácsokat megkenjük felvert tojással majd tűpróbáig sütjük!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.