Gyulai kolbász 1 szál, füstölt szalonna 0,20 dkg., fehér hagyma 2 fej (nagy), burgonya kockázva 9 szem, sertéscomb kockázva 1 kg. , fehér bor 2 dl., burgonya fűszersó, a húst sürített paraicsopmba és paprikakrémbe keverem., só, bors, kevés olivaolaj.
A felkockázott hozzávalókat hústűre szurkálom, ami kimaradt egy-egy bambusznádra kerül, tepsibe rakom, fűszerezem, aláöntöm a bort, olajjal megöntözöm és fólia alatt 35 percig párolom, majd a fóliát levéve 15 percig pirítom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.