Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Rablóhús

felvitel dátuma: 2015-12-23 16:54:16       mai nézettség: 1       nézettség: 2154
részletes recept
Rablóhús
Hozzávalók 9 személyre:

Gyulai kolbász 1 szál, füstölt szalonna 0,20 dkg., fehér hagyma 2 fej (nagy), burgonya kockázva 9 szem, sertéscomb kockázva 1 kg. , fehér bor 2 dl., burgonya fűszersó, a húst sürített paraicsopmba és paprikakrémbe keverem., , bors, kevés olivaolaj.

Előkészületi idő: 35 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

A felkockázott hozzávalókat hústűre szurkálom, ami kimaradt egy-egy bambusznádra kerül, tepsibe rakom, fűszerezem, aláöntöm a bort, olajjal megöntözöm és fólia alatt 35 percig párolom, majd a fóliát levéve 15 percig pirítom.

Szakács: zsacsilla


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*