40 dkg tisztított püszke (egres ) , 1 - 1,5 cs vaniliás puding por , 0,5 - 0.6 l tej 1 db tojássárgája , cukor ízlés szerinti mennyiség .
4 sz csirke mell , liszt morzsa , 2 tojás panirozáshoz olaj a sütéshez
A püszkét pici olajon meg dinszteljük , fel engedjük kb 0,5 l vízzel ,beletesszük a cukrot ami függ a gyümülcs savanyúságától is ,és puhára főzzük .
Amíg fől az 1 tojássárgáját ki kavarjuk a pudingporral és a tejjel csomó mentesre .Végül be sűrítjük vele a püszkét .
A csirke melleket előzőleg 2 órát áztatjuk fokhagymás tejben ,majd hagyományos panírozás után ki sütjük .Ezt adjuk a szósz mellé .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.