200 gr finomliszt + 100 gr sutoporos liszt
1 csapott tk; sutopor
1 tk so
50 ml olaj
120 ml langyos viz
TOLTELEK: 3 ek tejfol (20 %-os*)
10 dk;g reszeltsajt
10 dk;g szalonna
3 ek sonka
1 tv paprika vagy fel kaliforniai paprika
2 nagy gerezd zuzott fokhagyma
2-3 ek kukorica ( konzerves*)
1 ujhagyma
keves lilahagyma
A hozzavalokbol elkeszitjuk a tesztat es pihentetjuk addig mig a toltelek elkeszul. Elkeszitjuk a tolteleket. A szalonnat apro kockara vagom es kisutom, a lilahagymat aprora vagom es az ujhagymat is felkarikazom.A toltelekhez valokat egy talba teszem es osszek;everem. A tesztat 6 reszre osztom , kinyujtom es minden kinyujtott tesztaba 1 pupos ek tolteleket teszek. A szeleit lezarom nehogy sules kozben kifolyon a toltelek es a kisult szalonna vipsszamaradt zsirjaval ecset segitsegevel kikenem a serpenyot es kb oldalankent 4-5 perc alatt keszre sutom a toltott tesztat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.