8 szelet pulykamell
15 dkg sonka
15 dkg reszelt sajt
8 szelet angolszalonna
1-2 db vöröshagyma
2 fokhagymagerezd
só, bors, vaj, morzsa
A pulykamellet finoman kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk és megkenjük a szétnyomott fokhagymával. Az így elkészített hússzeleteket tepsibe rakjuk. A voöröshagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk, majd mindegyik hússzeletre teszünk egy karikát. Erre tesszük a sonkát, angolszalonnát. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal, pici morzsával, majd egy kiskanál vajat rakunk a közepére.
Pici vizet - kb. 1,5 dl - öntünk alá és megsütjük kb. 25 - 30 perc alatt.
Burgfonyával, rizzsel egyaránt finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.