Nagyon finom ez a recept, már ismertem, de most jó volt ujból elkészíteni.
4 szelet karaj vagy tarja. 20dkg gomba , 20dkg sajt, 10 dkg gépsonka, kis liszt , olaj
Kiklopfolni a húst és kissé sózni , lisztbe mártani és forró olajban oldalanként 1-2 percig sütni.
Sütőtálba tenni. A visszamaradt olajon pár perc alatt megpároljuk a gombát a csikokra vágott sonkával. Ráhalmozzuk a húsra , majd ütünk rá 1-1 tojást Sok sajtot reszelünk rá . Én főtt krumplival körberaktam és 20 perc alatt pirosra sütöttem.
Francia salátával tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.