egyszerű és mégis nagyszerű ez a süti! Gratulálok! Megint finomat alkottál!
3x4 tojás
3x4 kanál kristálycukor
3X4 kanál rétesliszt
3x fél mokkáskanál sutopor
ételszínezo, puncs ízu máz /én készen vettem, por állagú/
egy kis uveg lekvár
2 dcl vízbol és 8 evokanál cukorból fozott szirup
1uveg rumaroma
Egy kisebb - cca 23x36 cm - tepsiben három piskótalapot sutunk. Kettot színezunk, egyet sárgán hagyunk.
Ha a lapok kihulnek, az alsót megkenjuk a lekvárral, ráhelyezzuk a kozépso részt, amit megontoztunk a szirupos aromás vízzel, majd ráborítjuk a harmadik lapot is, amit alulról szintén megkentunk lekvárral.
Egy fazékba vizet teszunk és ezt nehezékként két órára rátesszuk a kész piskótára. Utána az egészet bevonjuk puncsos sutibevonóval, amit az utasítás szerint készítunk el. Nekem 20 dg porcukor, 5 evokanál hideg víz és egy kiskanál olaj kellett a porbevonóhoz.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.