Zsuzska, nagyon jó a recept, ugyes vagy!
4 cs. puncspudingpor
1 cs. vaniliás pudingpor
6 tojás
2O dkg porcukor
2 EK liszt
krém: 1 tojás,
3 EK liszt
3 dl tej
25 dkg vaj
2O dkg porcukor
Tetejére: 2 doboz tejszin , habfixáló
A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, egyenként hozzáadjuk a sárgáját, a pudingokat, lisztet, sütőport. Piskótát sütünk.
A krémhez összekeverjük a lisztet, tejet, tojást és sürüre főzzük. Habosra keverjük a vajat a cukorral és a kihült pudinggal összekeverjük.
A kihült tésztára kenjük a krémet a tetejére kemény tejszinhabot teszünk és csokireszelékkel megszórjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.