Hozzávalók:
1 csomag babapiskóta (vagy 250 g piskótamorzsalék)
10 dkg cukor,
5 evőkanál rum,
5 dkg mazsola,
4 evőkanál málnaszörp,
3 evőkanál puha vaj,
1 evőkanál holland kakaó,
5 dkg darált dió,
reszelt csokoládé a bevonathoz.
A cukorból és 1 dl vízből főzz sűrű szirupot.
A piskótát daráld le, a mazsolát áztasd be a rumba. Keverd össze a piskótamorzsát a rumos mazsolával, a málnaszörppel és a kihűlt sziruppal.
Hagyd állni, hogy az ízek összeérjenek, közben a puha vajat keverd el a dióval és a kakaóval, és morzsold össze a masszával.
Formázz golyókat belőle, és hempergesd meg csokireszelékben.
(A képen a Filléres bonbonnal együtt látható)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.