Ó,nagyon aranyos:)
Tészta:tojás,6db,kristály cukor 14dkg,liszt 17dkg,sütöpo0,5cs,víz 3cl,
Töltelék:meggy lekvár, kakaopor,2dkg,mazsola pár szem rumaroma fél üveg,puding 1cs, tej 3dl,porcukor12,5dkg ráma12,5dkg, marcipán 30dkg,
Tészta:tojásokat szétvállaszuk fehérjébe a cukrot teszük a sárgájába a sütöport és vizet fölverjük mind kettöt összekeverjük a lisztel együtt,majd egy kicsi karikába teszek a maszábol a többit sütöpapira teszem és elkenem, sütöm 170fokon
Töltelék: ha kihült a piskota kivágom a karikábol három felé vágom a piskotát az alját megkenem lekvárral,és visszahejezem rá a karikát,a közepét a piskotának és amásik piskotalapot amit sütötönk beleteszük egy tálba ráteszem a mazsolát a rumaromát,1kanál lekvárt,a kakaoport,a tejet a pudingal megfözöm és a porcukrot a rámával kikeverem majd ha kihül a puding összekeverjük a kettöt,egy kevés krémet hagyunk a tetejére és oldalára,a töbit a piskotához rakjuk és jol össze gyurjuk,ez lesz a tőltelék amit a piskotára rakunk majd a tetejét megkenyük lekvárral és ráteszük,30percre hütöbe lehet rakni.Ezután kivágjuk a karikábol,rákenjük a krémet a tetejére és oldalára, picit hütöbe teszük majd a készen vett marcipánt beszínezem kinyujtom és a tortát áthuzom velle majd díszitem virágokkal,Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.