10db tojás
10ek cukor
10ek liszt
a krém elkészitése
2 csomag puncs puding
6 dl tej
cukor izlés szerint
a tojás sárgáját szétválsztjuk a fehérjétöl
a sárgához hozzá adjuk a cukrot a lisztet
a fehérjét kemény habbá verjük, majd el keverjük a sárgájával hogy ne törjük össze a habot
ezután elömelegittet 190 fokos sütöbe 30 percig sütjük( én még melegen három felé vágom)cukor izlés szerint
2dl meggle vagy hullala cukrász hab
a pudingot meg fözzük és ha ki hült ovatosan hozzá adjuk a fel vert tojás habot
meg töltjük vele a tortát a külsö boritás kb 2dl keményre
felvert hab amit lehet izesiten különféle aromákkal
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.