Gyonyoru!!!! Ezzel a szemunk is jóllakik, szó se róla, hogy a bendonk is szívesen fogadja:))))
2 db pulykaszárny
O,5 kg krumpli
2 db sárgarépa
1 db zeller
1 db karalábé
2 db póréhagyma
2 db vöröshagyma
4-5 db kelbimbó
só, bors
A pulykaszárnyakat kicsontozzuk és feldaraboljuk- A krumplit felkarikázzuk vagy negyedekre vágjuk és összekeverjük a felszeletelt vöröshagymával.
A jénai - vagy római tálat picit kiolajozzuk és belerakjuk ahagymával összekevert krumplit. Megsózzuk, fűszerezzük. Rátesszük az egészben hagyott répát, póréhagymát, kelbimbót,a negyedekre vágott zellert, karalábét. Picit sózzuk. A tetejére kerül a hús. Grillfűszerrel megszórjuk.
Lefedjük a jénai vagy római tál tetejével és pirosra sütjük 45-5O erc alatt.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.