Ennivalóan néz ki!:))
2 pulykaszárny , só , szárnyasfűszerkeverék ,1 fej hagyma , kevés margarin . 2 kisebb sütőzacskó
kb 1kg burgonya , petrezselyemzöld , pici olivaolaj .
1 kisfej lila káposzta , pici só ,cukor , ecet .pici olaj
A pulyka szárnyakat ketté vágom ,( közép és szárnytő )
Alaposan át mossuk , sózzuk , bekenjük fűszersóval , le fedjük és egy éjszakára a hűtőbe rakjuk hogy át járja a fűszer .
Másnap sütőzacskóba rakjuk , bele karikázunk egy fej vörös hagymát . teszünk bele pici margarint és lezárjuk a zacskót . Elő melegített sütőben bő 1 órát sütjük , majd szét nyitjuk és pirosra sütjük .
A burgonyát sós vízben meg főzzük , le szürjük . Kevés oliva olajat öntünk 1 serpenyőbe , pici hagymát vágunk bele , rárakjuk a burgonyát ,és a petrezselyem zöldet ,és össze sütjük .
A káposztát le szeleteljük ,enyhén sózzuk . Hagyjuk állni 1 órát .A nélkül hogy ki nyomkodnánk feltesszük párolódni , öntünk alá egy jó dl vizet teszünk bele néhány szem köményt , lefedjük , sűrűn kevergetjük . Mikor már majdnem meg puhult a káposzta ,kevés cukorral ,és ecettel ízesítjük és igy készre sütjük .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.