30 dkg pulykasonka
40 dkg zöldborsó
1 tubus majonéz
1 pohár kefir
2 cl konyak
1 fej vöröshagyma
1 cs petrezselyem
Só, Cukor ízlés szerint
A zöldborsót nagyon kevés enyhén sós, cukros vízben megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A majonézt összekeverjük a kefirrel, a konyakkal és az apróra vágott petrezselyem felével.
Ezt a tartármártást egy salátás tálba öntjük, belekeverjük a húst a zöldborsót.
Meghintjük reszelt hagymával, azt is a salátába forgatjuk. Megszórjuk a petrezselyem másik felével és letakarva fél napra hűtőszekrénybe tesszük. Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.