Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Pulykasonka saláta zöldborsóval

felvitel dátuma: 2011-02-10 14:59:10       mai nézettség: 4       nézettség: 2445
részletes recept
Pulykasonka saláta zöldborsóval
Hozzávalók 4 személyre:

30 dkg pulykasonka
40 dkg zöldborsó
1 tubus majonéz
1 pohár kefir
2 cl konyak
1 fej vöröshagyma
1 cs petrezselyem
Só, Cukor ízlés szerint

Előkészületi idő: 10 perc


Elkészítés:

A zöldborsót nagyon kevés enyhén sós, cukros vízben megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A majonézt összekeverjük a kefirrel, a konyakkal és az apróra vágott petrezselyem felével.
Ezt a tartármártást egy salátás tálba öntjük, belekeverjük a húst a zöldborsót.
Meghintjük reszelt hagymával, azt is a salátába forgatjuk. Megszórjuk a petrezselyem másik felével és letakarva fél napra hűtőszekrénybe tesszük. Hidegen tálaljuk.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*