Hozzávalók:
60 dkg pulyka felsőcomb csont nélkül
20 dkg füstölt sonka
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg füstölt kolbász
1-2 db paradicsom
1-2 db paprika
1 fej vöröshagyma
Grill fűszerkeverék
Fokhagyma granulátum
Vöröshagyma granulátum
pirospaprika
Só
őrölt feketebors
Elkészítés: A vöröshagymát feldaraboljuk ,pici olajon megpirítjuk .
Közben felvágjuk csíkokra a szalonnát a kolbászt és a sonkát .
Ha a hagyma megpirult rátesszük a füstölt termékeket .
A pulyka húst megtisztítjuk csíkokra vágjuk ,ha kész a füstöltek
párolása ,meghintjük piros paprikával és rárakjuk ,a pulyka csíkokat.
Ha kell egy pici vizet tehetünk rá. Hozzáadjuk a fűszereket ,a sót a csíkokra
vágott paradicsomot ,paprikát. Puhára főzzük ,de hagyjuk a levét
elfőni. Mielőtt kész a fokhagyma és a vöröshagyma granulátummal
megszórjuk
Tálalhatjuk hasáb burgonyával is ,én Bakonyi krumpli gombóccal tálaltam
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.