Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » Pulykanyárs

felvitel dátuma: 2014-05-07 10:49:29       mai nézettség: 1       nézettség: 887
részletes recept
Pulykanyárs
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg pulyka ,
1-1,5 tk so ,
2 tk pulykasült fűszersó ,
6 ek hidegen sajtolt olivaolaj
http://grapoilashop.hu/
1 hagyma ,
2 paprika

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A húst kockára vágjuk 3x3 cm-es méretre vagy 2x2 cm-re ha kissebbeket szeretnénk.
Hozzáadom a fűszereket és az olajat a hagyma és a paprika kivételével.
Jól belemasszirozzuk a fűszereket és 1-2 órát pihentetjük.
( legjobb előző este bepácolni) kb 10-15 percre a fa nyársakat vizbe áztatjuk, majd a fűszeres húsokat feltüzdeljük.
Vágjunk nagyobb cikkekre vagy kockára a paprikát és a hagymat és tüzdeljük a húsok közé.
Paprika és a hagyma nélkül is nagyon finom.
Elektromos vagy kerti grillen süssük pirosra.

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*