60 dkg pulykamell filé
20 dkg gomba
4 dkg vaj
4 dkg liszt
1 kk finomra vágott vöröshagyma
1 dl tejszín
só, bors, petrezselyem
A pulykamellet enyhén kiklopfoljuk, majd roston megsütjük.
Gombamártás:
a finomra vágott vöröshagymát vajban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a gombát és az összevágott petrezselyemzöldet.
Erős tűzön lepirítjuk.
Meghintjük liszttel, tovább pirítjuk.
Kevés vízzel felengedjük. Sózzuk, borsozzuk, elkeverjük benne a tejszínt és kiforraljuk.
Vegyes körettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.