Nagyon gusztusos, szeretem.
4 szelet pulykamell filé
só
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
szezámmag
lenmag
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:A pulykamell szeleteket a szokásos módon bepanírozzuk /liszt,tojás,zsemlemorzsa/ Annyi különbséggel,hogy panírozás előtt a morzsába keverjük a magokat.Én szezám és lenmagot használtam de tehetünk bele tökmagot,napraforgó magot is.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Nagyon gusztusos, szeretem.
Szuper, hasonló panírt én is készítettem lenmag helyett hajdina volt benne:) én is használok lenmagot néha, de nekem annyira nem jön be. Azt csodálom benned, hogy mindennap szinte előrukkolsz egy új recepttel fázisképekkel, gratula!
Köszönöm szépen.Igazából elég sok a régi recept közöttük.Van olyan amihez utólag pótolom a fázis képeket.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.