40 dkg pulykamell file , 5-6 nagyobb krumpli , 1 hagyma , 2-3 ek liszt , so , bors , vegeta , 1 tk pirospaprika , olaj 2,5 dl tejszin , 1 dl tel , 3 ek carbonarepor
A krumplit megpucoljuk ,megmossuk,felkarikazzuk , kb 2 mm vastagra . A lisztet befuszerezzuk 1/2 kk so , 1 tk vegeta , 1/2 kk bors , 1 tk piros paprika, osszekeverem es a hus szeleteket beleforgatom ,majd forro olajban megsutom .A lecsepegtetett krumplit hoallo talban szorosan egymas melle rakom ,majd rateszem a megsult hus darabokat,Megszorom hagyma csikokkal vagy karikakkal ,vegul a maradek krumplival betakarom a tetejet es lelocsolom a carbonare ontettel. ( tejszin , tej , carbonarepor) , 200 fokos sutoben foliaval letakarva 20 -30 percig parolom,majd a foliat leveve pirosra sutom es talalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.