A gesztenye héját főzés előtt bevágjuk. Annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. Miután megfőtt, forrón megpucoljuk, a belső héját is eltávolítjuk, mert az keserű. A megpucolt gesztenyét beletesszük a Kombiséfbe vagy a Magas Turbóaprítóba. Jó pépesre felaprítjuk. Hozzáadjuk a tojást, fűszereket. Krémesre keverjük. Amennyiben nagyon híg lenne a pép, akkor kis liszttel sűrítjük. Állagra jó sűrű palacsintatészta szerűnek kell lennie.
Kiöntjük a masszát egy edénybe.
Bő olajat forrósítunk. A masszába forgatjuk a hússzeleteket és a forró olajban megsütjük.
Mikróban elkészítjük a rizst, majd frissen vágott petrezselymet keverünk hozzá.
http://www.youblisher.com/p/240305-mikros_rizsfozo_edeny/
Birsalmakompóttal vagy sima almakompóttal tálaljuk.
Pulykamell kókuszos bundában
A Pác és Panírsztárban összekeverjük a lisztet, zsemlemorzsát és a kókuszreszeléket, majd befogatjuk a hús szeleteket.
Forgatás:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.