600 gr pulykamell
100 gr gépsonka
80 gr keménysajt szeletek
1 db 100 gr-os májkonzerv
só
A panírozáshoz:
3 db tojás
zsemlyemorzsa
liszt
olaj a sütéshez
A húst felszeletelem, kissé kiklopfolom. Megsózom, először a májkrémmel megkenem, majd a sonkaszeleteket, aztán a sajtszeleteket helyezem rájuk. A húsokat összetekerem, majd panírozom, éspedig úgy, hogy először a tojásba, majd lisztbe, majd újra tojásba, végül a zsemlyemorzsába megforgatom. Bő olajban először fedő alatt, majd az nélkül jól kisütöm. Párolt rizzsel, kompóttal tálalom. Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.