pulykamell filé 0,80 kg
liba máj 0,16 kg
gomba 0,20 kg
sajt 0,40 kg
párolt rizs 0,40 kg
besamel mártás ízlés szerint
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
burgonya 0.40 kg
étolaj sütéshez
A pulykamell filét szeletekre vágjuk, klopfoljuk.
Lisztbe forgatjuk, majd natúron megsütjük.
Tányérra helyezzük, rárakjuk a natúron megsütött libamájat, rárakjuk a pirított gombát, rátesszük a besamel mártást, majd a reszelt sajttal megszórjuk, a sütőben megpirítjuk egészen addig, míg a sajt szép rózsaszín lesz.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.