Hozzávalók: 2 db alsó comb, 2 db felső comb, 2 db szárnytő, szárnyas fűszer só,1 kg burgonya 2 db sárgarépa, 2 db lilahagyma, 1 db paprika, 2 db paradicsom 4 gerezd fokhagyma 1 ek zsír, 2 szál rozmaring, 1 dl víz
Elkészítése:
A húsokat fűszer sóval megszórom hagyom pihentettem egy órát. Burgonyát megtisztítom, hagymát karikára szeletelem,répát 3 cm vagdalom paprikát, paradicsomoz nagyobb kockára vágom. Egy jénaiba, vagy tepsibe a zsírt beleteszem a burgonyát és a zöldségeket összekeverem, sózom, borsozom, fokhagyma gerezdet és a rozmaringot közérakom. Húsokat a zöldség tetejére teszem 1 dl vizet öntök rá, lefedem és KB másfélóra alatt készre sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.