Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Pulykacomb brassói

felvitel dátuma: 2015-08-17 16:09:51       mai nézettség: 1       nézettség: 1581
részletes recept
Pulykacomb brassói
Hozzávalók 4 személyre:
80 dkg. pulyka felső comb filé,
1 fej vöröshagyma,
8 - 10 gerezd fokhagyma
kevés ,
őrölt bors ízlés szerint,
1 kávéskanál őrölt pirospaprika,
csipetnyi kakukkfű,
2 kanál zsír.
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:
 A húst apróra vágjuk, és zsíron fehéredésig pirítjuk. Belereszeljük a vöröshagymát, és hozzáadjuk a szétnyomott fokhagymát. Kevés vízzel, vagy hús alaplével felöntjük, de csak annyira, hogy ne lepje el. Megsózzuk, jobban megborsozzuk, hozzátesszük a kakukkfüvet, és fedő alatt pároljuk. Ha a hús megpuhult, megszórjuk őrölt paprikával, és rövid ideig pirítjuk. A brassói nem szaftos étel.
 
Közben bő olajban megsütjük a felkockázott sült burgonyát, ami a brassói jellegzetes körete. Össze is keverhetjük a hússal, vagy külön is tálalhatjuk.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*