30 dkg pulyka aprólék
20 dkg vegyes zöldségek
10 dkg pirított kenyérkocka
20 dkg Feta sajt
Pulyka levesből megmaradt aprólékról leszedjük a bőrt és a csontokat. Majd apró szeletekre vágjuk.
Hússzeleteket rárakjuk a meg tisztított zöldségfélékre.
Majd a kockára vágott feta sajtot és a pirított kenyérkockát rászórjuk. Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.