Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Pulyka raguleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 20:43:35       mai nézettség: 1       nézettség: 1786
részletes recept
Pulyka raguleves
Hozzávalók 1 személyre:
30 dkg pulykahús: 40 dkg
hagyma: 1 fej
fokhagyma: 2 gerezd
vegyes zöldség: 20 dkg
só: csipetnyi
bors: csipetnyi
kapor: csipetnyi
liszt: 1 evőkanál
csontlé: 1 l
tejszín: 1 dl
citrom szelet: 4 db
petrezselyem zöldje: 1 csomag
Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:
A megmosott kockára vágott húst vöröshagymán, fokhagymán lepirítjuk, majd belehelyezzük a zöldségkeveréket ízlés szerint sóval, borssal, kaporral, ízesítjük. Liszttel megszórjuk, csontlével és tejszínnel kiforraljuk. Szükség esetén még ízesítjük. Citrom szelettel. petrezselyem zöldet apróra vágjuk és a kész levesre szórva díszítjük.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*