:(
2 pulyka nyak
1 közepes hagyma
4 gerezd fokhagyma
Zödségek: 6 szál sárgarépa
Petrezselyem
1 nagy fej Karalábé
1 szál póréhagyma hagyma
Negyed kis zeller
Só,
vegeta,
bors
Teszta (leves)
Én a kuktába mindent egybe rakok.
A hagymát megpucoltam, a fokhagymát is egybe rakom bele.
A pulyka hust 3 darabba vágom és azt úgy rakom bele.
A karalábét megpucolom és 4 felé vágom.
A zellert is megpucolom és egybe rakom bele a kuktába.
A vörös hagymát egybe, megpucolva rakom bele.
A sárga répát megpucolom és felvága bele rakom.
A petrezselyemet is bele, végül felengedni vízzel majd felforrásig főzni.
Mikor már forr a leves, a habját leszedem.
Utána sózom, borsozom, és vegetát is teszek bele. 2 órán át fözöm.amint kész közben vagy utána tésztát fözök
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.