2 pulykacomb filé
4 zsömle
1 db. tojás
1 kis fej hagyma
6 gerezd fokhagyma
só
bors
pirospaprika
olaj a kisütéshez
1 kg krumpli
sült krumpli fűszer
2 ek. hidegen sajtolt repceolaj
http://grapoilashop.hu/http://grapoilashop.hu/
A pulykacombokat ledarálom a hagymával és fokhagymával, hozzáadom az áztatott zsömléket, a fűszereket, jól összedolgozom.
Gombócokat formázok a masszából, amiket ellapítok és bő, forró olajban kisütöm.
A krumplit héjában megfőzöm, amikor kihűlt gerezdekre vágom, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, megszórom a krumpli fűszerrel és meglocsolom hidegen sajtolt repceolajjal.
Közepes hőmérsékleten szép pirosra sütöm. Savanyúsággal és ketchup-al tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.