Személyenként egy filézett pulykacomb
Liszt
Bors
Só
Sütőpor
Olaj vagy zsír a kisütéshez
Köret
2 főre én egy kávés pohár rizst szoktam készíteni
1-2 szál sárgarépa
1-2 marék zöldborsó
A filézett pulyka combot két-három darabba vágjuk. Készítsünk liszt, bors, sütőpor keveréket és ebben forgassuk meg a hús darabokat. Majd tojás, prézlibe mártjuk. Forró olajban kisütjük a bepanírozott húsokat.
Hámozzuk majd kockázzuk fel a sárgarépát. Készítsük elő a zöldborsót. A rizst feltesszük főni, a tasakon levő útmutatás szerint, de hozzá keverjük a répakockákat és borsót. Amikor kész tálaljuk a falatok mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.