Ez igen, ez egy fantasztikus, valódi Kautz recept
Hozzávalók 6 személyre:
1,5 kg zöld spárga
60 dkg darált pulykahús /pulykacomb/
30 dkg rizs
2 fej vöröshagyma
só
ételízesítő
őrölt fehér bors
étolaj
4 dl tejföl
5 dkg vaj
Előkészítés:A hagymát apróra vágjuk.A spárga végeit levágjuk majd /ha van/pároló edényben félpuhára pároljuk. Ha nincs pároló edényünk akkor sós vízben főzzük meg félig de óvatosan,hogy a spárga feje szét ne főjön. A vöröshagymát kevés olajon lepirítjuk,rátesszük a darált pulykahúst,sózzuk,borsozzuk és 15-20 percig pároljuk-pirítjuk. A rizsből párolt rizs készítünk.
Elkészítés:Egy kivajazott tepsibe rakunk egy réteg spárgát. majd ráterítjük a párolt rizst a lepirított pulykahúst. Erre jön a maradék spárga. Tejföllel alaposan megkenjük és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.