Hozzávalók: 30 dkg. puha bab, 2 szál sárga répa,1 szál, fehér répa. 1 fakanál zsír, annyi liszt ,amenníit felvesz, 1 gerezd fokhagyma, 1 liskanál őrölt paprika, 1 szál kolbász.1 zeller levél.
1 tojás, és annyi lisz és víz, hogy laza galuska tésztát kapjunk.
Elkészítés: a babot feltesszük fözni, és a megtisztított sárga és fehér répát bele kockázzuk. Ha a bab ppuha, elkészítjük a rántást. A zsíradékon megpirítjuk a lisztet, belereszeljük a fokhagymát, hideg vízzel felengedjük, és a fórró leveshez öntjük.A kolbászt darabokra vágjuk, és a levesbe megfőzzük. Ha megfőtt, bele szaggatjuk a galuskát, és készre főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.