50 dkg liszt,3 tojás,3 kanál cukor,1 vaníliás cukor,2,5 dkg élesztő 2 dl tej ,két csipetnyi só két evők rum aroma,
Liszthez hozzá adjuk a három tojást és a kristály cukrott,és a kicsi rumot, vaníliás cukrott a fel futatatott élesztőt,és fakanállal felverjük jó alaposan,és a tésztát tejjel lehet pótolni,és olyan tésztája legyen ,mint a galuka tésztája,csak keményebb kicsit,és 45 percig meleg helyen kelesztjük,és ha meg kelt,forró étolajban sárgára sütjük,és evőkanállal szaggatjuk,és ha mind meg sült,és ki hült,por cukorral meg szorjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.