5 dl tej
1 cs.vanìliàs cukor
1 cs.vanìliàs pudingpor
15 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 doboz mascarpone / 250 grammos/
30 db babapiskóta
1 dl tej
kb.5 darab őszibarack
szőlő
A pudingport a tejben megfőzzük, majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral és a vanìlíàs cukorral habosra keverjük, majd a pudinggal jól összedolgozzuk.
Ez utàn sima kézi habverővel mehet bele a mascarpone.
Egy jénai tàl aljàba egy sor babapiskótàt rakunk, kevés tejjel meglocsoljuk.
Hàmozott , szeletelt őszibarackkal beterìtjük, a pudingos krém felét ràöntjük.
Erre még egy sor babapiskóta kerül, végül a maradék krémmel betakarjuk.
Piros szőlőszemekkel dìszítjük, jól lehűtjük.
Tejszìnhabbal kìnàlhatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.