A Tante Fanny tésztát 5 peccel a készítés előtt kiveszem a hűtőből.
A pudingot elkészítem a Mesterszakács Nyeles 1l-es Főzőedényben, szokásos módon, de csak 3 kanál cukrot teszek bele.
Mikor langyosra hűlt bele keverek fél cs. zselatint.
A kivit megpucolom a a TW zöldséghámozóval, és kockákra vágom TW kis késsel.
A sütőt előmelegítem 200 fokra.
Kitekerem a tésztát a sütőpapír segítségével és a TW derelye vágóval 8 négyzetet vágok belőle.
A négyzetek közepére egy-egy kanál pudingot teszek, majd arra kis kockára vágott kivit.
A tészta széleit kötben megkenem felvert tojással.
Batyut formázok a tésztából és a sütőpapírral bélelt TW tepsibe rakom a pudingos tésztát.
Megkenem a tojással és 20 perc alatt készre sütöm.
Az Új Hullám porcukor szóróval megcukrozom.
A maradék pudingot kistányérokba adagolom és kivivel díszítem.
(Az egy csomag puding kb. 4 csomag tésztához elegendő.)
Ajánlott Tuppeware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.